hotely Masai: ten nejlepší hotel v Masai jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Masai : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-21

2024-04-22


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Masai, všechna ubytování v Masai

3 hvězdičkové hotely v Masai

  • D Elegance Grand Bandar Seri Alam Masai fotorgafie

    D Elegance Grand Bandar Seri Alam Masai

    Do Surau Al a Today's Market se dostanete 10 minut chůze a 5 minut chůze jednotlivě. Taman Bukit Layang-Layang is also a short drive away.

  • Ts Hotel - Taman Rinting Masai fotorgafie

    Ts Hotel - Taman Rinting Masai

    Byznysový Ts Hotel Taman Rinting Johor Bahru má nekuřácké pokoje v sousedství Today's Market. Pasir Gudang Community College je 4,7 km od tohoto hotelu, zatímco Hindu Cemetery je 2,5 km daleko.

Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Masai

  • Oyo 89948 Hotel Masai Utama fotorgafie

    Oyo 89948 Hotel Masai Utama

    2-hvězdičkový hotel Oyo 89948 Hotel Masai Utama je situován 4 km od Penawar Hospital. Ubytování je situováno 1 km od centra města Masai a 45 km od letiště Johor Bahru.

  • Grand Far East Hotel Masai fotorgafie

    Grand Far East Hotel Masai

    Byznysový Grand Far East Hotel je v 20-minutové pěší vzdálenosti od Mydin Mall Taman Rinting ve městě Masai. Hosté, kteří cestují autem, mohou využít i parkování zdarma poblíž.

  • Peach Hill Hotel & Cafe Masai fotorgafie

    Peach Hill Hotel & Cafe Masai

    2-hvězdičkový hotel Peach Hill Hotel & Cafe Masai je situován 4 km od Masjid Al-Muhajirin. Ubytování je situováno 1 km od centra města Masai a 45 km od letiště Johor Bahru.

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 80 hotely v blízkosti v Masai Malajsie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Masai, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Masai. Máme nabídky hotelu v centru Masai. Můžete si také rezervovat Masai hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."