hotely Taiping: ten nejlepší hotel v Taiping jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Taiping : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-25

2024-04-26


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Taiping, všechna ubytování v Taiping

5hvězdičkové hotely v Taiping

Všech 5 hvězdičkové hotely »

4 hvězdičkové hotely v Taiping

  • Novotel Taiping fotorgafie

    Novotel Taiping

    Novotel Taiping nabízí ubytování 1 km od Zoo a noční safari Taiping a směnárnu a restauraci. Tento hotel se nachází hned vedle Old House Museum a 5 minut chůze od centra města Taiping.

  • Flemington Hotel Taiping fotorgafie

    Flemington Hotel Taiping

    Nacházející se hned u Taman Tasik Taiping, tento 4-hvězdičkový Flemington Hotel je vzdálen 5 minut jízdy od Zahrada jezera Taiping. Tento hotel nabízí 24-hodinovou recepci, pokojovou službu a službu…

  • Bukit Merah Laketown Resort Taiping fotorgafie

    Bukit Merah Laketown Resort Taiping

    Bukit Merah Laketown Resort Taiping je umístěn jen pár minut od Molo Bukit Merah a nabízí venkovní plavecký bazén, wellness centrum a akvapark. Hosté mohou navštívit Surau sekolah ve městě Taiping…

Všech 4 hvězdičkové hotely »

3 hvězdičkové hotely v Taiping

Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Taiping

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 190 hotely v blízkosti v Taiping Malajsie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Taiping, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Taiping. Máme nabídky hotelu v centru Taiping. Můžete si také rezervovat Taiping hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."