Hoteller i Puchong: få de bedste Puchong hoteltilbud med billige priser. Ingen reservationsgebyrer. Du betaler for det hotelværelse i Puchong ved udtjekning. Afgiftsfri afbestilling.

USD
Puchong hotelreservation: check tilgængelighed og værelsespriser
2024-04-25

2024-04-26


Alder på børn:
Annullér
OK

Maksimal periode for booking er 30 dage. Indsæt venligst alternative datoer.

Hoteller & lejligheder i Puchong, alle indkvarteringer i Puchong

4-stjernede hoteller i Puchong

  • Hilton Garden Inn Puchong foto

    Hilton Garden Inn Puchong

    Hilton Garden Inn Puchong som har børnemåltider og en særlig menu til gæster med børn, ligger i Puchong og har et fitnesscenter sportselskere. Du kan finde Puchong Complex kun 450 meter fra…

  • Four Points By Sheraton Puchong foto

    Four Points By Sheraton Puchong

    Billigende ved Sunway Lagoon Club, som er 4,9km derfra, er indbydende Four Points By Sheraton Puchong Hotel har en bar og en fælles lounge. Stedet ligger i Bandar Puteri Puchong område, få skridt fra…

  • Mtree Hotel Puchong foto

    Mtree Hotel Puchong

    2 km fra Sunway Pyramid Convention Centre i Puchong, Mtree Hotel udstyret med en værdiboks og 24 timers security. Indkvarteringen ligger 20 minutters gang fra centrum af Puchong.

  • Koi Tropika By Vh-Select Hotel Puchong

Alle 4 stjerner hoteller »

3-stjernede hoteller i Puchong

Alle 3 stjerner hoteller »

2-stjernede hoteller i Puchong

Alle 2 stjerner hoteller »

Vi tilbyder 209 hoteller i Puchong Malaysia med lave priser og rabatter. Vores booking system giver billige og luksushoteller i Puchong, vandrerhjem, moteller, B&B og budget Puchong hoteller og indkvartering. Vi har Puchong centrum hoteltilbud. Du kan også bestille Puchong lufthavnen hotel med billig pris. Vores system er sikkert og helt gratis.