hotely Ostrov Perhentian: ten nejlepší hotel v Ostrov Perhentian jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Ostrov Perhentian : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-27

2024-04-28


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Ostrov Perhentian, všechna ubytování v Ostrov Perhentian

5hvězdičkové hotely v Ostrov Perhentian

  • Hotel The Resthouse Ostrov Perhentian fotorgafie

    Hotel The Resthouse Ostrov Perhentian

    Luxusní Hotel The Resthouse je 5-hvězdičkové ubytování umístěné 2.6 km od Pantai Pasir Panjang. Keranji Beach Resort je méně než 2.7 km daleko.

Všech 5 hvězdičkové hotely »

3 hvězdičkové hotely v Ostrov Perhentian

Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Ostrov Perhentian

  • Ombak Dive Resort Perhentian Island fotorgafie

    Ombak Dive Resort Perhentian Island

    Hotel Ombak Resort Perhentian Island obsahuje sluneční terasu a bar, a se nachází 4,1 km od Teluk Keke. Ubytování je jen 5 minut chůze od Maya Resort.

  • Hotel Perhentian Bay Chalet fotorgafie

    Hotel Perhentian Bay Chalet

    Shuttle service is readily available for guests of the 2-star Perhentian Bay Chalet Hotel, which is situated 85 km away from Sultan Mahmud airport. Perhentian Islands is placed 15 minutes' walk away,…

  • Perhentian Guesthouse fotorgafie

    Perhentian Guesthouse

    Umístěný 3 km od Lata Air Berani ve městě Ostrov Perhentian, hotel Perhentian Guesthouse obsahuje směnárnu a restauraci. Hotel je situován 25 minut chůze od centra města Ostrov Perhentian.

Všech 2 hvězdičkové hotely »

Nabízíme 33 hotely v blízkosti v Ostrov Perhentian Malajsie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Ostrov Perhentian, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Ostrov Perhentian. Máme nabídky hotelu v centru Ostrov Perhentian. Můžete si také rezervovat Ostrov Perhentian hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma.